Upcoming

Release Dato: 28. februar 2020 (UDSKUDT)
Pris: Ukendt
Produktkode: AR4237-902

Jerry Lorenzo, manden bag brandet Fear of God, tog sneakerverdenen med storm i 2019. Hans collabs med både Converse og Nike var alle en kæmpe succes, hvor især den helt nye Nike model, Nike Air Fear of God 1, var et friskt pust til de mange forskellige releases i løbet af året.

Jerry Lorenzo og Nike følger nu op på succesen fra 2019, med endnu et release af den populære model. Efter et par versioner i nogle kraftigere farver som f.eks. i gul og i orange, udkommer Nike Air Fear of God 1 ”String” i en mere afdæmpet farvekombination. Skoens overdel er lavet i sort tekstil, der starter ved skoens tåpanel og fortsætter op over anklen. Skoens tå er lavet i to nuancer af beige tekstil, hvor den lysere del er dominerende og den mørkere del er lavet i et hårdere materiale for at forstærke tåspidsen. Skoens genkendelige side og heel cage er lavet i offwhite, der spiller flot sammen med skoens nedtonede design.

Sålen på skoen er lavet i hvid gummi, og hælens Air-lomme er ligesom på alle de andre, indkapslet i gennemsigtig blå gummi. Det gennemsigtige blå panel erstatter den klassiske synlige Air-lomme, der ellers er kendetegnet for mange Nike Air-modeller. Den blå farver skiller sig tydeligt ud på skoens neutrale farvekombination, og giver skoen et mere interessant udseende.

Den nye Nike Air Fear of God 1 String udkommmer den 28. februar hos udvalgte forhandlere. Hvis du vil vide mere om skoen og hvor du ellers kan finde den, så hop over på vores Release Kalender og find mere information omkring skoen. Følg også Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor du kan følge med i alt det nyeste der rører sig i sneakerverdenen.

Update – 27. februar: Nike Air Fear of God 1 String er udskudt på ubestemt tid. Hold øje her i Release Kalenderen for updates.

FORHANDLERE

SIVASDESCALZO
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.