Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 19. januar 2019
Pris: 2.849 DKK
Produktkode: AR4237-001

Efter langs tids venten i spænding har Nike og Jerry Lorenzos nye Air Fear of God 1 endelig fået en officiel release-dato. Den udkommer i en sort version d. 15. december, og du kan få alle detaljerne her.

Jerry Lorenzos nye samarbejde med Nike er måske et af de mest ambitiøse, sportsgiganten har præsenteret til dato. Det har, ifølge Lorenzo selv, været mere end tre år undervejs og kostet utallige timer fokuseret på at forfine den ultimative Fear of God x Nike-sneaker.

Kvalitetskriteriet for Jerry Lorenzo var at skabe en sneaker, der vil fremkalde samme unikke følelse i køberen, som han selv oplevede, da han første gang fik lov at ’unboxe’ et par nye Air Jordans som ung. Og desuden at skabe en sneaker, der både kan bruges som på banen og på klubben – uden at gå på kompromis med hverken form eller funktion.

Det har Fear of God-designeren gjort ved at hente inspiration fra sin egen Military Sneaker og krydre den med design-referencer til en række klassiske Nike Air-sneakers. Air Fear of God 1 har nemlig samme silhuet som Lorenzos Military Sneaker, mens Air-enheden i sålen er inspireret af Air Max 180, Plastik-enhederne er inspireret af Air Huarache og det medfølgende ’hang-tag’ er inspireret af Air Jordan 4.Dermed kan man sige, at Air Fear of God 1 er det ultimative møde mellem Lorenzos design-filosofi, som normalvis kommer til udtryk gennem Fear of God, og den klassiske Nike Air-design-DNA, som i øvrigt har inspireret Lorenzo flere gange.

Se frem til, at Nike Air Fear of God 1 ”Black” udkommer hos udvalgte forhandlere d. 15. december. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

UPDATE: Nike Fear of God 1 “Black“ releaser igen hos Europæiske forhandlere den 19. januar 2019.

FORHANDLERE

OVERKILL
Tidspunkt: 09:00

Gå til Overkill

SOTO STORE
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til SOTO

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Foot District

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Endclothing

ANTONIA
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Antonia

SLAM JAM SOCIALISM
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Slam Jam


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.