Nike
Skrevet af: Joakim Løper // Instagram

Oprindeligt skulle det meget hypede samarbejde mellem Dior og Jordan-brandet være released tilbage i maj, men grundet coronavirussen og verdenssituationen, blev dette udskudt på ubestemt tid. Dog har tiderne heldigvis ændret sig til det bedre, og kollektionen har nu fået en officiel release dato.

Sæt kryds i kalenderen den 7. juli, mindre kan der ikke siges. Dette er nemlig den nye release dato for det længeventede samarbejde mellem Dior og Jordan, der går under navnet ’Air Dior’. Samarbejdet har medført den uhyre eksklusive kollektion, der indeholder forskellige stykker tøj, accessories og selvfølgelig en high og low top Air Jordan 1.

High & Low

Af mange menes det, også meget fortjent, at kollektionens højdepunkt er de to sneakers, Dior x Air Jordan 1 High og Dior x Air Jordan 1 Low. Med udgangspunkt i Diors egen signaturfarve, Dior Gray, er skoenes toe guard, eyestays, snørebånd, flaps, lining og heel guard farvet i netop den farve, som er parret med hvide paneler på skoens tunge, side og tå. Dertil er skoens ydersål lavet i transparent icy blue, hvor man derunder kan se skriften ’DIOR’ under venstre sko, og Air Jordan-logoet under højre sko.

Skoenes helt store og mest unikke detalje, er dog swoosh-logoet. Ligesom det er blevet set ved Diors egen B-23 High Top, så er swooshet prydet med samme Dior-mønster, der dækker hele skoen.

Kvalitet og eksklusivitet

Jordan-brandet har længe været kendt for deres høje kvalitet, men alligevel formår det nye samarbejde, at skubbe kvaliteten af skoene til helt nye højder. Fremfor at bruge de normale lædermaterialer, er de to nye sneakers lavet i eksklusiv italiensk kalvelæder, Dior normalt bruger på deres egne sko, sneakers og andet i deres kollektioner.

Ifølge Kim Jones selv, manden bag kollektionens design, så ser han samarbejdet mellem de to brands, som et tegn på, at man godt kan mixe to forskellige verdener og derved skabe noget helt unikt og smukt, hvilket heller ikke er helt ved siden af. Men kollektionen, og især de to sneakers, bliver ikke nem at få fingrene i. Oven i prisen på omkring 13.000-14.000 kr. ($2.000), bliver der kun udgivet 8.500 par på verdensplan.

Release dato

Som det er blevet nævnt ovenfor, så releaser Air Dior-kollektionen den 7. juli via en raffle på Diors egen hjemmeside, dog er en række af detaljerne omkring det kommende release endnu ikke blevet offentliggjort. Derfor vil du som altid kunne holde dig opdateret med hele situationen på vores Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi ligeledes dagligt vil holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.