Hummel
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Det stolte danske sportsmærke, Hummel er endnu en gang gået sammen med den tyske sneaker-butik Afew i et eksklusivt sneakersamarbejde.

Denne gang har duoen arbejdet på Hummels populære Marathona-model, som er blevet klædt i friske pastelfarver og fantasifulde detaljer af en helt særlig grund.

Find dit indre legebarn frem

Sneakeren har fået navnet ”Stay Foolish” og hylder det indre legebarn, som ifølge Hummel og Afew ofte er kilden til de skøreste, men også bedste ideer. Det kommer til udtryk på skoens friske farve- og materialesammensætning, og livlige detaljer så som en ”Things I Want in Life”-liste på indersålen og håndskrevne logoer på pløsen.

Udkommer snart

Afew x Hummel Marathona ”Stay Foolish” udkommer i begrænset antal hos Afew Store d. 23. Februar, hvor du skal deltage i en raffle for at få fingrene i et par. I vores store Release Kalender finder du flere kommende sneakerudgivelser. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.