Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram
Billeder: @solebyjc

Sidste års super eftertragtede PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ”Para-Noise” gør comeback i en ny udgave.

I 2019 valgte Nike at gå sammen med K-pop-stjernen, G-Dragon og hans brand, PEACEMINUSONE for at skabe en særlig udgave af Air Force 1, og ganske overraskende blev den én af årets mest eftertragtede udgivelser. I år forsøger duoen tilsyneladende at gentage succesen ved at udgive en ny udgave af den hypede sneaker.

Kreative præg

Mens forrige års udgave var klædt i en sort læderoverdel, er den nye udgave i stedet konstrueret i hvidt læder ligesom den originale Air Force 1 Low. Igen er overdelen dog tilsat et ydre lag, der langsomt slides af ved brug og afslører en illustration nedenunder, som G-Dragon selv har udarbejdet. Samtidig er sålen tilført et penselstrøg ligesom originalen, der understreger udgivelsens kreative præg. Derudover er skoen tilført de samme tykke snørebånd og det samme tusindfrydslogo på pløsen, som var at finde på den første PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ”Para-Noise”.

Forventes at udkomme snart

Der er endnu ikke officiel info om, hvornår PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ”Para-Noise” 2.0 udkommer, men de forventes at lande i august. I mellemtiden kan du finde flere Air Force 1’s med penselstrøg her eller øvrige Nike-nyheder via vores Release Kalender.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel kan indeholde referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.