Releases
adizero adios

Release Dato: 14. september 2020
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: G55661
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Du kender måske Adizero Adios. Den ultralette løbesko – verdens hurtigste er den endda blevet kaldt – der har slået flere verdensrekorder. Glem lige den for et øjeblik. Nu præsenterer adidas nemlig Adizero Adios Pro. En revolutionerende nytænkning af den oprindelige Adizero Adios.

Modellen er skabt i samarbejde med løbere som Joyciline Jepkosgei og Rhonex Kipruto, og adidas udtaler selv, at skoen udfordrer alt det, de vidste om returenergi, om at bøje stive materialer, om designmæssig geometri og ikke mindst om vægtreducering.

Men hvordan ser den så ud? Den fleksible, åndbare og specialkonstruerede meshoverdel er, som navnet antyder, holdt i en neonpink nuance, der uundgåeligt tiltrækker sig øjets opmærksomhed.

Hen mod hælen fader den pink farve gradvist over i en blålilla nuance, der i kombination med det diskrete gitterprint og de overdimensionerede hvide striber på indersiden er med til at give indtryk af hastighed.

Den chunky hvide mellemsål er udgjort af kulfiberstænger under forfoden, der begrænser energitab, en hælplade i kulfiber samt Lightstrike Pro-skum, som alle arbejder sammen for at levere flydende, hurtige afsæt og optimeret støddæmpning.

Drømmer du om at løbe efteråret i møde med en løbesko af høj, høj kvalitet, så er adidas Adizero Adios Pro Signal Pink et rigtig godt bud. Og vil du gerne bare tilføje den hurtige silhuet til din sneakersamling, så forstår vi dig også godt. adidas Adizero Adios Pro Signal Pink lander udvalgte forhandlere den 14. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.