Adidas
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Mens vi venter på flere detaljer om den sandsynlige udgivelse i 2020, kan du her få et nærmere kig på den kommende adidas Ultra4D.

Allerede inden udgangen af 2019 ser det ud til, at tyske adidas har store planer for det kommende årti. I hvert fald hvis vi skal tro sneakerinsider yankeekicks, der forleden kunne offentliggøre en række billeder af en helt ny UltraBoost-sneaker med 4D-sål. Vi tager her et nærmere kig på det, der med stor sandsynlighed kunne gå hen og blive et af de helt store sneaker releases i 2020.

En lysere grønlig nuance

Skoen er udstyret med en hvid Primeknit-overdel, hvis konstruktion på mange måder minder om den elskede UltraBoost 1.0. De matchende snørebånd fuldender udtrykket sammen med den velkendte hælstøtte med indgraveret ’ULTRA 4D’-branding. Nedenfor finder vi dét, det hele handler om, nemlig en Futurecraft 4D-printet mellemsål, der på billederne ser ud til at være i en lysere grønlig nuance, end vi har set på tidligere 4D-modeller. Udtrykket afsluttes med en sort ydersål i gummi, der kontrasterer det ellers lyse look.

Udkommer sandsynligvis i 2020

Som sagt forventes den omtalte adidas Ultra4D at udkomme engang i 2020, men der findes endnu ikke yderligere information om hvor og hvornår. Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig up to date med den nyeste info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.