Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Vi nærmer os de varmere måneder, hvilket notorisk betyder, at de forskellige sneakerbrands kæmper om forbrugernes opmærksomhed. Men hvem trækker det længste strå? Vi ser nærmere på adidas’ es i ærmet.

Det går ikke det utrænede øje forbi, at den populære Ultra Boost serie har gennemgået en stor udvikling siden introduktionen tilbage i 2015. Men udgivelsen af Ultra Boost 19 er starten på en ny æra for modellen, som byder på de største designændringer i forhold til det originale design.

Endnu mere Boost

Den nye adidas Ultra Boost 19 ”Clear Brown” læner sig op ad silhuettens debutcolorway, men kommer med en lettere Off White/cremefarvet Primeknit overdel, der smyger sig omkring din fod. Derudover er Ultra Boost 19 udstyret med en forstørret Boost-sål for optimal komfort og en minimalistisk 3D hælkappe, der støtter din fod.

Hvor kan adidas Ultra Boost 19 købes?

Silhuetten er allerede udgivet i en håndfuld andre farver, som alle er solgt ud hos de fleste forhandlere. Så noget tyder på, at adidas har fat i noget af det rigtige. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at Ultra Boost 19 bliver en del af vores sommer-rotation. Den nye adidas Ultra Boost 19 ”Clear Brown” releaser den 21. februar kl.10:00 hos adidas.

Husk at du kan finde flere adidas nyheder i vores store Release Kalender, som vi opdaterer flere gange dagligt. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi deler nyheder, rygter, rabatkoder og meget mere.

KØB ADIDAS ULTRA BOOST HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.