Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 10. december 2018
Pris: 799 DKK
Produktkode: Ukendt

Adidas er gået sammen med Transport for London om at udgive seks udgaver af Continental 80, der hylder den engelske hovedstads metrosystem. Få al info her.

London er ét af de vigtigste omdrejningspunkter for sneakers og hele den kultur, som sneakers er forbundet med. Utallige gange er hovedstaden, meget fortjent, blevet hyldet gennem eksklusive sneaker-udgivelser, og det sker nu igen. Denne gang har adidas mere specifikt valgt at give et anerkendende nik til Londons undergrundsbaner, der velsagtens kan betegnes som byens ryggrad, og som, ligesom sneakers, hjælper byens indbyggere med at komme fra A til B.

Det gør adidas med seks eksklusive udgaver af Continental 80, der hver repræsenterer to af de i alt 12 metrolinjer i London. Linjerne har hver sin farve, og det er netop disse farver, der går igen på siden af Continental 80, som i forvejen har grafik i stil med den, man finder på metro-kort og –oversigter.

Helt præcist hvilken linje hver sko repræsenterer står på hælen, hvilket gør hver eneste sko helt speciel. Alle seks udgivelser kommer desuden med særlige skobokse, der gør denne udgivelse til en samlers drøm – også selvom man ikke dagligt benytter Londons metro.

TFL x adidas Continental 80 udkommer hos adidas d. 10. december. Find direkte links til skoene nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.