Adidas
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

adidas giver dig lige nu en enestående mulighed for at få fingrene i 10 af deres populære Temper Run-modeller til helt vanvittige priser.

Den famøse retrobølge skyller lige nu ind over modeverdenen med større kraft end nogensinde før. Og designere, hvad enten det drejer sig om beklædning eller fodtøj, er i stærk konkurrence med hinanden i deres evindelige jagt på at grave skjulte skatte frem fra arkiverne.

Det er adidas Temper Run et godt eksempel på. Silhuetten så dagens lys for første gang tilbage i 2014, og det 90’er-inspirerede design var ikke til at tage fejl af. Hvad adidas måske ikke have regnet med, var, at Temper Run skulle vise sig at være en anelse forud for sin tid. I hvert fald opnåede modellen på daværende tidspunkt ikke den succes, som det tyske brand havde håbet på. Folk var mere optaget af moderne teknologier og udtryk, og det gik ud over Temper Run, som på mange måder endte med at blive overset.

Massivt comeback

Der skulle imidlertid ikke gå mange år, før modeverdenen var modnet, og pludselig var Temper Run tilbage og silhuetten mere aktuel end nogensinde.

Med en overdel af mesh, ruskind og læder sammensat og komponeret i bølgende, lagdelte paneler, der er med til at give skoen dens dristige 90’er-inspirerede udtryk, taler Temper Run direkte ind i vores tids retro-trend. Det samme gælder for den skulpturelle og chunky adiPrene-sål, der ovenikøbet giver letvægtsstøddæmpning.

Spar helt op til 50%

Og lige nu kan du altså få fingrene i op mod 10 forskellige colorways, hvor der er store besparelser at hente. Flere af modellerne sælger adidas med helt op til 50 % rabat, så det er med at være hurtig på tasterne. Tjek hele udvalget hos adidas, og følg os på Facebook og Instagram, hvis du vil du holdes opdateret i forhold til flere kommende udsalg og tilbud.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.