Adidas
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Den nye adidas SUPERSTAN-model hylder Superstars 50-års jubilæum.

2020 tilhører adidas’ Superstar-model, der i år har 50-års jubilæum, og det kommer ikke til at gå ubemærket hen. Vi har allerede afsløret, at det bliver fejret med særlige samarbejder med Prada, Run DMC og Jonah Hill, men som om det ikke var nok, er det nu kommet frem, at adidas har fusioneret modellen med én af deres største klassikere: Stan Smith.

Superstan sneakers

Stan Smith og Superstar er uden tvivl adidas’ to mest ikoniske court-sneakers, og man kan næsten undre sig over, at det tyske brand ikke tidligere har valgt at kombinere de to, for resultatet, der passende har fået navnet “Superstan” er en ren ‘no brainer’.

Den stilrene overdel i læder fra Stan Smith er blevet kombineret med den karismatiske “shelltoe” fra Superstar, som desuden bidrager med sin flade sål. Det sikrer et nyklassisk design, der ikke kan anfægtes, og som på genial vis hylder Superstar-silhuettens fødselsdag.

Udkommer inden længe

Der er endnu ikke officiel info om, hvornår adidas SUPERSTAN udkommer, og i hvor begrænset antal, men vi forventer et eksklusivt release inden ret længe. Hold øje med vores Release Kalender, så holder vi dig opdateret, lige så snart vi har officiel info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.