Adidas
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Den ultrapopulære Air Max 1/97 gjorde Sean Wotherspoon kendt verden over, og til vores allesammens store skuffelse afbrød han i 2019 samarbejdet med Nike. Nu lader det imidlertid til, at vi kan glæde os til et nyt samarbejde. Denne gang med adidas.

Det er snart ved at være tre år siden, at den berømte medstifter af second hand-butikken Round Two, Sean Wotherspoon, vandt Nikes ’RevolutionAir’-konkurrence. Og den farverige fløjlshybrid, Air Max 1/97, der afspejler designerens forkærlighed for 90’er-vintage og klassisk Nike Air-design, blev i løbet af kort tid en af årets mest eftertragtede sneakers, der medførte kilometerlange køer og lagde hjemmesider ned.

I lang tid troede mange, at designduoen ville følge op med en ny udgave af silhuetten, men til tilbage i marts måned udmeldte Wotherspoon til vores allesammens store ærgrelse, at samarbejdet med Nike var forbi.

Nyt år, nye samarbejder

I efteråret kunne Wotherspoon imidlertid afsløre, at han i 2020 tager hul på et nyt samarbejde med Asics, og han offentliggjorde i den forbindelse en række close up-billeder af en nye udgave af Asics’ ikoniske ikoniske GEL-Lyte III-model.

Men designeren nøjes tilsyneladende ikke med et samarbejde med Asics. Kun få dage inde i år 2020 tyder alting på, at Wotherspoon kommer til at kaste sig ud i endnu et samarbejde. Denne gang med adidas.

Hemmelighedsfuldt Instragram-post

I en Instagram-post delte han i starten af sidste måned et billede af en række farverige blomster i kombination med adidas’ trekløverlogo og signaturen ’SW’. Den hemmelighedsfulde tekst til billedet lød: “Deleting this in 60 seconds you know I can barely keep secrets…”, og i løbet af et splitsekund, var billedet væk.

Efterfølgende har Wotherspoon bekræftet, at han har indgået et samarbejde med adidas, og han har i den forbindelse løftet sløret for, at modellen vil omfatte broderi og blomsterprint.

Endnu ingen officiel release-dato

Indtil nu er der ikke yderligere info om det kommende samarbejde mellem Sean Wotherspoon og adidas, men hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret med nærmere release-info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.