Adidas
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

De sociale medier stod på den anden ende, da samarbejdet mellem adidas og Prada i går blev officielt bekræftet. Læs med og få alt, hvad vi ved om det kommende projekt.

Rygterne har svirret den seneste måneds tid. Et samarbejde mellem adidas og Prada. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre har det italienske luksusmodehus nu officielt bekræftet det kommende projekt, og vi kan nu for alvor begynde at glæde os og gisne om, hvad det kommer til at byde på. Vi giver dig her alt, hvad vi ved om det kommende samarbejde.

Omgærdet af mystik

Indtil videre er informationerne sparsomme. Men takket være Instagram er vi alligevel kommet et skridt nærmere, hvad der er i vente. Billedet, som er blevet delt på de sociale medier, viser en stor, hvid Prada-papirpose med to skotøjsæsker, der stikker op fra åbningen – en adidas og en adidas Originals.

Den tilhørende caption ”Coming soon” siger ikke meget om, hvad vi kan forvente af indholdet af de to skotøjsæsker. Men skal vi tro sneakerinsider py_leaks vil skoen få navnet Prada x adidas Sailing og udkomme i to colorways: ’White/Metallic Silver’ og ’Red’. Prisen for et par Prada x adidas Sailing-sneakers bliver $350, hvilket svarer til omkring 2400 danske kroner.

Release dato endnu uvis

Hvornår adidas x Prada kollektionen har release, er endnu uvist. Men en ting ved vi. Samarbejdet kommer uden tvivl til at blive et af de mest hypede i år, og vi sørger for at holde dig opdateret, så snart der er ny information.

I mellemtiden kan du danne dig et overblik over kommende releases i vores Release Kalender. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.