Adidas
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Den kommende adidas POD-S3.1 blev spottet på fødderne af Emil Kruse under den københavnske gadefest.

Point of Deflection

Lanceringen af adidas POD-S3.1 (Point of Deflection) nærmer sig med hastige skridt. POD er en ny, knivskarp silhuet fra brandet med de tre striber, der er udstyret med adidas’ innovative BOOST-teknologi. En strømlinet mesh-konstruktion udgør overdelen, mens en chunky BOOST-enhed under hælen og en Phylon-enhed under forfoden sikrer komfort i spitzenklasse og et iøjnefaldende udseende. Minimalistisk branding på sidestykket, tungen og hælen fuldender adidas POD, der er udset til at blive en moderne klassiker.

Distortion

Emil Kruse, der blandt andet optrådte ved Red Bull Music Street Stage på Vesterbro under dette års Distortion, blev set i et par adidas POD-S3.1 i ”Core Black/Core White”, som er en af de første colorways, der udkommer. Yeezy Mafia teasede en lignende colorway tilbage i januar, dog med få ændringer.

Release

adidas POD-S3.1 udkommer d. 16. juni. Hold øje med Sneakerworld for flere adidas-nyheder, og klik forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.