Releases

Release Dato: 21. februar 2020
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: G28124 / EF2794

Palace og adidas. Golf og sneakers. Hvad mere kunne man egentlig ønske sig? Palace og adidas har en lang historie med mange collaborations som tæller fodboldtrøjer, tracksuits, sko og meget andet. I en kombination af den fremstormende golftrend på sneakermarkedet og Palaces unikke 90’er-inspiration, har de nu skabt en helt unik golfkollektion. Blandt kollektionen er en helt ny sko, der drager klare linjer til 90’ernes mode og skatermiljø.

Den nye Adidas Palace Golf 2.0 udkommer i to farver, helt sort med hvide striber og helt hvid med hvide striber. Bag de tre striber er der skrevet Palace i guldskrift, ligesom de fleste andre adidasmodeller har deres eget navn skrevet med guldskrift samme sted.

Skoenes overdel er lavet i læder og neopren. I læderet er der lavet en masse små huller, der giver skoen mulighed for udluftning og køle, når det ellers ville være varmt. Skoens tunge er erstattet et panel i neopren, der holder skoen fast på foden, og som strammes med snørebånd. For at forbedre skoens komfort yderligere, er midtersålen lavet i boost-skum, og ydersålen er lavet med grove kanter, for at øge fodfæstet

Den sorte og den hvide adidas Palace Golf 2.0 udkommer den 21. februar på adidas’ egen hjemmeside, hvor de bliver lanceret sammen med resten af den nye golfkollektion. Hop ind på vores Release Kalender, hvis du ønsker vide mere omkring det nye samarbejde mellem Palace og adidas, eller hvis du generelt bare gerne vil holde dig opdateret med de nyeste releases. Følg også Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på det nyeste tilbud, releases og rygter fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 12:00

Sort
Hvid


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.