Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Fire nye, elegante udgaver af Solar Hu Glide udkommer inden længe.

Adidas og Pharrell skruer ned for farverne i deres seneste sneaker-samarbejde, der består af fire nye udgaver af Solar Hu Glide.

Boost-løbesko

Solar Hu Glide blev præsenteret af Pharrell sidste år og er i familie med Solar Glide- og Solar Boost-løbemodellerne fra adidas. Den kombinerer en sål af Boost med en panelleret mesh-overdel, der har broderet ”Hu” (en forkortelse af ”Human”) på snuden.

Nedtonede designs

Modellen udkom oprindeligt i en håndfuld farverige og iøjnefaldende udgaver, men denne gang har adidas og Pharrell – lidt atypisk ­– valgt en noget mere nedtonet tilgang. Adidas Solar Hu Glide ”Greyscale Pack” består nemlig af fire underspillede udgaver af i henholdsvis hvid, cremehvid, grå og sort.

Alle har de et helt tonet look, der har samme ”farve” på sålen og overdelen. Det sikrer et elegant og ubesværet look, der adskiller sig markant fra de mange vilde og farverige udgivelser, vi før har set fra adidas og Pharrell.

Udkommer snart

Pharrell Williams x adidas SolarHu Glide ”Greyscale Pack” udkommer i begrænset antal hos blandt andre adidas den 20. juli. Find direkte nedenfor, og tjek det komplette forhandler-overblik i vores Release Kalender.

Hold dig opdateret

Tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder, og glem ikke at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, restocks og mere.

KØB HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.