Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se de første billeder af den ny Nite Jogger.

Inden længer siger kalenderen 2019, og med det kan vi se frem til en ny sæson fyldt med spændende nye sneaker-designs fra adidas Originals. Forleden teasede de én af dem på Instagram, og det blev understreget, at det tyske brand på ingen måde er færdige med deres lovpriste Boost-teknologi.

Inspireret af storbyen

Modellen de teasede, Nite Jogger, er nemlig udstyret med en ny sål, der benytter den banebrydende skum-teknologi. Sålen danner fundamentet for en ny silhuet, der henter inspiration fra brandets arkiver, men med næsen peget fremad. Nite Jogger har et moderne udtryk, og som navnet antyder, ser den ud til at være præget af de indtryk man får ved en aftenløbetur i storbyen. Det kommer til udtryk ved, at den sorte mesh-overdel brydes af masser af lysende 3M-detaljer ved både hælen, striberne, snørebåndene og snuden, mens den sorte Boost-sål brydes af en hvid ydersål og et rødt element på indersiden.

Nite Jogger er langt fra den første Boost-sneaker fra adidas med urbane referencer, eller som er skabt til det travle storbymenneske – NMD var én af de største succeser fra adidas i rigtig lang tid. Om Nite Jogger kommer til at kunne nå den til sokkeholderne, må tiden vise.

Udkommer næste år

Det er endnu uvist, hvornår Nite Jogger udkommer, men pt. tyder alt på, at det bliver engang i første kvartal af 2019. Vi holder dig naturligvis opdateret med den nyeste, officielle release-info i vores Release Kalender.

Flere adidas-nyheder

Mens du venter, kan du læse mere om nogle af de spændende nyheder, der venter fra adidas næste år her. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.