Adidas
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Adidas er klar til at tage hul på et nyt kapitel i deres FutureCraft-fortælling med en splinterny 4D-sneaker.

Da adidas tilbage i 2015 løftede sløret for deres innovative nye 4D-teknologi, herskede der ingen tvivl om, at det tyske brand med deres FutureCraft-initiativ (og hjælp fra tech-virksomheden, Carbon) havde formået at gøre et af nyere tids største gennembrud inden for performance-fodtøj. 4D-teknologien gør det muligt, på baggrund af data, at 3D-printe en personaliseret sål til den enkelte løber for maksimal support, komfort og energireturnering. Det giver et imponerende potentiale for at skabe performance-sko, der er skræddersyet til deres ejers løbestil, og samtidig ser knivskarpe ud.

2020’erne står i 4D’s tegn

Teknologien havde en hård og noget langsom opstartsfase, der var præget af meget begrænsede udgivelser, der både var svære at få fat i og dyre at betale for. Over de sidste par år, er adidas dog lige så langsomt begyndt at knække koden, og noget tyder på, at 2020’erne kommer til at stå i 4D’s tegn. Efter at have løftet sløret for de nye modeller ZX 4D og 4D Run 1.0, der begge har en noget mere overkommelig pris end de første modeller, er det tyske mærke nu nemlig klar med endnu en splinterny 4D-silhuet: Morph 4D.

Blå 4D-sål og Torsion-teknologi

Skoen er selvfølgelig udstyret med den karakteristiske 4D-sål og har derudover en moderne overdel, der ser ud til at være inspireret af sko fra Y-3’s arkiver. Den første version af skoen har en ternet, hvid overdel med et glitch-mønster og 3M-detaljer, der lyser i mørke, og en iøjnefaldende blå 4D-sål. Derudover er den prydet med stor hælstrop og “Torsion” skrevet på siden, hvilket peger i retning af, at Morph 4D også har Torsion-teknologi i sålen og dermed tilbyder endnu højere komfort.

adidas Morph release

Der er indtil videre ingen info om, hvornår adidas Morph 4D udkommer, men en udgivelse i forbindelse med sommerens olympiske lege ville ikke være utænkeligt. Følg os på de sociale medier, og hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.