Adidas
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Usædvanlig komfort møder æstetik og funktionalitet i adidas’ Microbounce T1, der nu lanceres i to yderligere farver.

I takt med at teknologien bliver mere og mere avanceret, stilles der stadig højere krav til designerne, hvis fornemste opgave er at inkorporere den i de nyeste sneakers på æstetisk vis. Men eftersom det chunky og futuristiske ser ud til at været kommet for at blive, er der ikke noget tegn på, at teknologien skal gemmes af vejen lige foreløbig. Tværtimod.

Tag bare adidas’ spektakulære Microbounce-sål, som vi kender tilbage fra 2008, der nu gør comeback på en ny model. Allerede i januar måned kunne adidas løfte sløret for Microbounce T1 i ”All white”, men nu kommer den altså i to yderligere farver; en afdæmpet version med en sort mesh-overdel og en mere excentrisk én af slagsen i neongul.

Usædvanlig komfort og en æstetisk genistreg

Førstnævnte, som vi kigger nærmere på her, består af en sort, åndbar mesh-overdel med brandets tre striber på inder- og yderside. Den højtplacerede, cremefarvede mudguard står i skarp kontrast til overdelen og er med til at beskytte skoene og holde dem rene.

Der hvor skoen for alvor shiner, er naturligvis når man lader blikket glide ned over sålen. Her fungerer de pastelfarvede ”kapsler” som et springbræt, der ikke kun er designet til at drive dig fremad, men også støtte din fod og udvide dit skridt. Den unikke bounce-teknologi, der blev lanceret for første gang for 12 år siden, leverer stadig den dag i dag usædvanlig komfort samtidig med, at sålen rent æstetisk rammer plet.

Trods den markante sål har adidas imidlertid valgt at holde vægten nede, hvad der gør, at du vil føle dig lettere end nogensinde, når du bevæger dig.

Udkommer snart

Vil du rulle foråret i møde iført et par adidas Microbounce T1, er det med at sidde klar ved tasterne, når den første version udkommer den 6. marts. Og uanset om du vælger at gå med den sorte eller gule model, er der ingen tvivl om, at et par Microbounce T1 vil udgøre et statement i et hvilket som helst outfit.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.