Adidas
adidas metaverse sneakers
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram
Kilde: Metarism

Noget kunne tyde på, at den tyske sneakergigant har store planer med det såkaldte Metaverse og de hyper populære NFT’er, som er på de flestes læber i tiden.

I hvert fald kunne brandet i går, på deres officielle kanaler sammen med teksten “It’s time to enter a world of limitless possibilities”, offentliggøre, at de har taget første skridt ind Metaverse – en digital verden kombineret af flere elementer af teknologi, herunder virtual reality, augmented reality og video.

 

Starter ud med stort NFT-samarbejde

Sammen med offentliggørelsen følger også et nyt samarbejde med et af de mest populære NFT-projekter lige nu, Bored Ape Yacht Club. Hvad samarbejdet har på bedding vides endnu ikke. Men adidas har allerede købt en af de eftertragtede aktiver fra projektet, samt iklædt den deres egen branding.

adidas bored ape
Hvad skal adidas i Metaverset?

Det er spørgsmålet, som alle stiller sig selv lige nu, og på Twitter spekulerer mange personer allerede i, hvorvidt vi kommer til at se digitale NFT sneaker releases fra adidas i den nærmeste fremtid, som man kan benytte til forskellige ting online. – herunder in-game i populære spil eller som adgang til specielle real life sneakerudgivelser eller events.

Nike gjorde for nyligt med spillet “Roblox”, hvor de sammen åbnede for “NIKELAND”, et online univers bestående af bygninger og områder inspireret af Nikes virkelige hovedkvarter, som rummer detaljerede arenaer, hvor Roblox-spillere kan teste deres færdigheder i forskellige minispil.

Og skal man lytte til forskellige markedsføringseksperter, så bliver Nike og adidas ikke ene om at bruge den virtuelle verden som markedsføringsplatform. Vi vil i de kommende år se flere og flere gigant brands entrere den virtuelle verden, hvor mulighederne for markedsføring og produkt udbredelse ser ud til at være uendelige. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.