Adidas
adidas gucci sweatshirt
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Siden Alessandro Michele tiltrådte som Creative Director hos Gucci, har den italienske modedesigner haft en finger med i spillet på en række spektakulære Gucci-samarbejder, herunder den kommende adidas kollektion.

Gucci x adidas samarbejdet, som er blevet leaket og teaset måned efter måned i 2022, er et større et af slagsen, som feature alt lige fra sweatsuits og poloer, til shorts og bowlingskjorter. Fælles for alle pieces i kollektion, er arven fra begge mærker, hvilket selvfølgelig inkluderer den klassiske tre stribede adidas branding, store Gucci-logoer, samt det ikonisk GG-monogram.

Gucci x adidas Gazelle

Men hovedpersonen i samarbejdet er uden tvivl de kommende Gucci x adidas Gazelle sneakers, der releaser som en del af kollektionen. Sneakeren lander i mange forskellige versioner, som alle kommer med førsteklasses materialer, dristige prints og lyse farvesammensætninger.

gucci adidas gazelle colors
Hvornår releaser Gucci x adidas?

adidas x Gucci-kollektionen releaser den 7. juni 2022 via adidas CONFIRMED-appen, udvalgte Gucci-butikker og Gucci x adidas-pop-ups flere steder i verden. De endelige release detaljer afventer vi stadigt. Men du kan forvente at finde dem i vores store Release Kalender som vanligt.

adidas gucci sweatsuit

Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.