Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Goku møder Frieza på to nye udgaver af henholdsvis ZX 500 RM og YUNG-1.

Efter mere end et halvt års rygter er det enormt omtalte møde mellem adidas Originals og Dragon Ball Z endelig blevet en realitet. Adidas har nemlig bekræftet første del af samarbejdet, som symboliserer kampen mellem Son Goku og Frieza. Mødet er blevet legemliggjort i form af to nye udgaver af henholdsvis ZX 500 RM og YUNG-1, og disse er der netop dukket mere detaljerede billeder op af.

Unikke sneakers

Til det nye samarbejde med Dragon Ball Z har adidas udvalgt en håndfuld af deres nyeste modeller for at skabe opmærksomhed omkring dem, men i lige så høj grad for at kunne lade samarbejdet bestå af unikke sneakers, der ikke minder om tidligere udgivelser.

Klassisk men moderne design

YUNG-1 og ZX 500 RM er begge to modeller, der stammer fra i år, men til gengæld har de designs, der er inspireret af klassisk 80’er- og 90’er-design. ZX 500 RM er en gammel model fra 1984, som adidas har valgt at opdatere med en ny silhuet og en Boost-sål, mens YUNG-1 er en relancering af Falcon Dorf-modellen fra 90’erne. Dermed kan de betegnes som to modeller der balancerer mellem klassisk og moderne design – og som desuden passer godt ind i Dragon Bal Z-universet.

Samlerobjekter

De to første Dragon Ball Z-sneakers har nemlig et særdeles vellykket design, der på ubesværet vis symboliserer de to karakterer – Goku og Frieza. Foruden farvevalg kommer det til udtryk i form af forskellige detaljer på skoene – Yung 1 ”Frieza” er eksempelvis udstyret med et blankt læderpanel, som afspejler Friezas glatte hud, og ZX 500 RM ”Goku” er udstyret med omridset af en lille ”Flying Nombus”-sky på overdelen.

Derudover har begge modeller en co-brandet indersål og kommer med en unik skotøjsæske, der gør dem til helt unikke samlerobjekter.

Lander senere på måneden

Af samme grund er der heller ingen tvivl om, at de to Dragon Ball Z x adidas Originals-sneakers bliver rigtig svære at få fat på, når de udkommer senere på måneden. Se vores Release Kalender for konkret release-info, og se resten af samarbejdet, som efter sigende udkommer i oktober, november og december, her.

Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

[Billeder fra: 43Einhalb – Artiklen indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.