Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Ifølge Yeezy Mafia udgiver adidas og Dragon Ball Z syv nye sneakers næste år.

Ét af de mest kendte og elskede anime-franchises nogensinde, Dragon Ball Z, ser ud til at indtage sneaker-markedet i 2018. Ifølge Yeezy Mafia, som plejer at lække og forudsige nogle af adidas’ mest hypede sneaker releases, har franchiset bag serien nemlig slået sig sammen med adidas om at udgive hele syv sneakers engang næste år. Om det er sandt, og hvilke syv modeller der i så fald er tale om vides endnu ikke, men Yeezy Mafia plejer som regel at være nogenlunde præcise i deres udmeldinger.

Syv Dragon Balls – syv sneakers

Der skulle som sagt udkomme syv sneakers, og det er naturligvis fordi der i Dragon Ball-universet findes syv dragekugler. Hvilke modeller der er tale om, kan man kun gisne om, men der er sandsynligvis tale om en blanding af nogle af det tyske brands mest klassiske og populære modeller – NMD, Stan Smith, Ultra Boost, Gazelle, Futurecraft 4D, Superstar og Prophere kunne eksempelvis være gode bud.

Release

Som sagt er alting indtil videre uvist, og der er ingen garanti for, at samarbejdet rent faktisk vil finde sted. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER