Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se de detaljerede billeder af skoen, som, senere på året, kommer til at markere kulminationen på adidas x Dragon Ball Z.

Den 29. september tager adidas hul på deres nye samarbejde med Dragon Ball Z – et af årets mest prominente sneaker-samarbejder, der har resulteret i syv nye sneakers inspireret af karakterer fra Dragon Ball Z. Skoene bliver udgivet over de kommende måneder og er centreret omkring møderne mellem Goku og Frieza, Gohan og Celle og Majin Buu og Vegeta. Samarbejdet kulminerer sidste på året med udgivelsen af en ny udgave af EQT Support Mid ADV inspireret af dragen, Shenlong – netop den er der lige dukket nye, detaljerede billeder op af.

Nyt medlem af EQT-familien

EQT Support Mid ADV-modellen blev udgivet tidligere på året og er ét af de nyeste medlemmer af adidas’ EQT-familie. Den er inspireret af den origiale EQT Support, men med en ny sål og en ny, moderne overdel af Primeknit.

Inspireret af Shenlong

Til samarbejdet med Dragon Ball Z har adidas klædt modellen i en grøn overdel med slangeskindspaneler, som selvfølgelig er inspireret af Shenlongs grønne skæld. Ved hælen er den klædt i en gul farve, som matcher dragens mave, og ved sålen er den udstyret med en rød farve, som selvfølgelig symboliserer Shenlongs røde øjne.

Alt i alt har EQT Support Mid ADV et design, som både giver tydelige associationer til Shenlong, men som også ser enormt godt ud – og som er det højprofilerede samarbejde værdigt.

Frieza og Goku lander snart

Foruden EQT Support Mid ADV ”Shenlong” er der også dukket detaljerede billeder op af YUNG-1 ”Frieza” og ZX 500 RM ”Goku” fra samarbejdet, som udkommer d. 29. september. Se dem her, og se hvilke andre modeller samarbejdet består af her.

Release

Hvornår Dragon Ball Z x adidas EQT Support Mid ADV helt konkret udkommer, vides ikke, men der går rygter om, at det bliver engang i december. Hold øje med vores Release Kalender for opdateringer, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.