Adidas
End Sale Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Få et glimt af 2 ud af de i alt 7 sneakers, som adidas og Dragonball Z efter sigende har på vej.

Tilbage i december bragte vi det vilde rygte, at Dragon Ball Z og adidas er gået sammen om at udgive syv unikke sneakers her i 2018. Nu ser der ud til at være noget om snakken, for to sneakers, der angiveligt er fra samarbejdet, er nemlig dukket op – YUNG-1 ”Frieza” og Prophere ”Celle”, to af adidas nyere kreationer, som begge er fortolket med inspiration fra to af de største skurke fra Dragon Ball-universet.

Prophere ”Celle”

Prophere blev præsenteret i slutningen af sidste år som adidas’ store, nye satsning, der forener tidens to største sneaker-trends – en elegant knit-overdel og en stor, kraftig sål. Nu er skoen imidlertid blevet fortolket med Dragon Ball Z-briller og inspireret af skurken, Celle. Celle er skabt af en computer med DNA fra Goku, Frieza og Vejita og har et grønt, insektlignende udseende. Dette er blevet overført til Prophere-modellen, der således er klædt i en grynet, grøn overdel med lilla nuancer ved pløsen og hælen samt en hvid sål.

YUNG-1 ”Frieza”

YUNG-1 er en endnu nyere model fra adidas, som endnu ikke har haft officielt release, men som vi tidligere har givet et sneak peek på. Den har det chunky udseende, som er super moderne i øjeblikket og er en af dette års mest lovende nye modeller fra det tyske brand. Med inspiration i Frieza, er den blevet klædt i hvid og lilla – præcis som vilde skurk.

Flere Dragon Ball Z-sneakers

Foruden Prophere ”Celle” og YUNG-1 ”Frieza” mener en kilde fra Instagram, @whatdropsnext, at samarbejdet mellem Dragon Ball Z og adidas består af en Ultra Boost ”Yajirobe”, NMD CS1 ”Mr. Popo”, NMD Racer ”Mr. Satan”, Futurecraft ”Tenshinhan” og yderligere to modeller. De skulle alle sammen udkomme til efteråret, men er ikke blevet bekræftet. Hold øje med store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook, Instagram og Youtube for nyheder omkring releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER