Adidas
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram
Reklame for: adidas

2022 tegner allerede nu til at blive et år præget af spændende og eftertragtede releases fra adidas. Hvis du ikke allerede har gjort det, så kan du gøre dig selv en tjeneste og downloade CONFIRMED appen, som er genvejen til hypede releases og restocks hos adidas.

Har du været i sneakergamet de sidste års tid, så har du uden tvivl bemærket, og sikkert også følt på egen krop, hvor svært det kan være at få fingrene i eftertragtede releases eller hypede restocks. Det er en kæmpe udfordring, hvor den eneste løsning oftest er at købe den ønskede sneaker igennem en reseller efter udgivelsen, hvor prisen er væsentligt højere end hvad den kostede hos forhandleren.

Problemstillingen er ikke gået ubemærket hen hos adidas, som har lagt mærke til, hvor svært det kan være for det gennemsnitlige sneakerhead at anskaffe sig et par af de nyeste sneakers. På baggrund af det har de udviklet adidas CONFIRMED, som skal være med til at gøre processen nemmere, og succesraten større, når man gerne vil købe et par high-heat sneakers eller andre eftertragtede produkter fra deres brand. Det kunne eksempelvis være, når de udgiver nye sko og tøj fra deres populære samarbejder med Pharrell Williams og Sean Wotherspoon eller ved udgivelse af hypede sneakers fra samarbejdet mellem Prada og adidas.

Så hvis du gerne vil højne din chance for at få fingrene i nogle af de mest eftertragtede sneakers direkte fra adidas, uden at skulle betale mere på resellmarkedet, så sørg for at downloade CONFIRMED, så du kan holde dig opdateret!

Hvad er adidas CONFIRMED?

adidas CONFIRMED er en mobil app, som adidas bruger til at udgive eksklusive og limited edition produkter. Det er det bedste sted at befinde sig, når det kommer til et high-heat adidas release. Baggrunden for CONFIRMED er så adidas kan give alle en fair chance for at få fingrene i de nyeste og mest eftertragtede sneaker-udgivelser.

Hvordan virker adidas CONFIRMED?

CONFIRMED har flere forskellige release mekanismer, som adidas bruger til at styre efterspørgslen efter eksklusive produkter på en kontrolleret måde. Der i alt tre forskellige mekanismer: “Lodtrækning”, “Kø” og “Inviter”. De har hver især et forskelligt formål i appen, og adidas bruger dem forskelligt alt afhængigt af, hvilket release der er tale om.

Lodtrækning

Det vigtigste ved en lodtrækning via CONFIRMED er, at det for det meste er et tilfældigt udvalg. Men der kan være releases, hvor brugernes chancer øges ud fra en række forskellige kriterier. De kriterier kunne være ting som, at man har en gyldig adresse og betalingsoplysninger, ens geolocation, samt medlemsstatus. Systemet i appen ser også på, hvad man læser, ser og deler, og prøver på baggrund af dette at forstå, hvad man som forbruger kan lide. De øger dog ikke dine chancer baseret på, hvor meget du engagerer dig i appen, men man er muligvis mere tilbøjelig til at vinde baseret på de interesser, som appen har opfanget.

Kømekanismen fungerer som enhver anden kø, hvor man skal vente for at komme ind. Ved et kø release er din timing oftest alpha omega, da du praktisk talt skal sørge for at komme i kø så hurtigt som muligt for at få en chance for at vinde. I kø mekanismen er der et stadie, hvor adidas kan indsnævre puljen af tilmeldinger baseret på verificerende oplysninger, således de sikre sig, at kun rigtige mennesker kan deltage. Udover det, så er timing som alt ved denne release form. Det hele handler om, hvor hurtigt du kommer ind i køen.

Inviter

Når adidas bruger invitationsmekanismen, er der tale om et release, restock eller lignende for udvalgte medlemmer af CONFIRMED. Det betyder, at har man ikke fået en invitation, kan man hverken se eller købe udgivelsen i appen. adidas bruger ikke invitationsmekanismen til generelle udgivelser, så udgivelser som disse, er så eksklusive, som de bliver.

Invitationer er eksklusiv adgangsinvitationer, der kun er målrettet specifikke brugere, som adidas udvælger, og en adgang er kun gyldig i en kort periode. Så det er vigtigt, at man har slået sine notifikationer til, således man ikke risikerer at misse en invitation. Disse notifikationer kan komme når som helst, og vil være din eneste chance for at få fingrene i det pågældende sneaker release.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.