Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Beyoncé slutter sig til Kanye West, Pharrell og Co hos adidas med en ny prominent sneaker- og athleisure-aftale.

Adidas huser efterhånden nogle af de største navne inden for musik, sport, mode og kultur i deres fold af samarbejdspartnere, og nu vokser familien med endnu et prominent navn.

Her offentliggjorde det tyske brand nemlig, at de har underskrevet en ny stor aftale med Beyoncé og hendes brand, Ivy Park.

Særligt henvendt til kvinder

Samarbejdet kommer til at bestå af en helt ny linje, der både skal afføde nye sneaker-designs og athleisure-apparel, som særligt er henvendt til det kvindelige publikum.

Ifølge Executive Board Member of Global Brands hos adidas, Eric Liedtke vil samarbejdets fokus særligt være at udfordre status quo ved at skabe banebrydende, men inkluderende design, der samtidig skal inspirere en ny generation af ’creators’.

Hold dig opdateret

Med Beyoncé som et af de største navne inden for moderne popkultur og adidas’ utrolige evne til at facilitere open source-samarbejde, bliver det uden tvivl enormt interessant at følge projektet udfolde sig de kommende sæsoner. Hold øje med Sneakerworld.dk og følg os på Facebook og Instagram for de nyeste updates.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.