Releases

Release Dato: 1. maj 2020
Pris: 1.999 DKK
Produktkode: FW1229
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Hvid er elegant og flot, men for nogen kan hvid også gå hen og blive kedeligt. Derfor kan det være vigtigt, når man designer et par sneakers, at man tilføjer andre paneler til at skabe lidt kontrast. Dette er netop hvad adidas har gjort med den nye adidas 4D Run 1.0 White Iridescent.

Som det måske kunne forstås, så er adidas nyeste skud på stammen, for deres 4D Run 1.0-serie, helt hvid. Materialet på skoen er som altid adidas eget primeknit, der både gør skoen komfortabel, samtidig med at skoens vægt bliver presset helt i bund. Skoens sål er den 3D-printede 4D-sål, der er lavet i den oprindelige askegrønne farve, og som vi jo ved, gør skoen til en af de bedste gå- og løbesko på markedet.
Men ja, som sagt så lyder det bare som en helt almindelig hvid sko. Dette er dog ikke tilfældet, hvor adidas har ladet kreativitet rulle og tilføjet et perlemor-lignende hælpanel, der kan indtage og vise alle regnbuens farver, alt efter hvilket lys man befinder sig i. Samtidigt med at hælpanelet er en lækker detalje der skaber en tydelig kontrast på skoen, så skaber skoens hvide overdel alligevel et flot samspil mellem de to elementer.

Den nye adidas 4D Run 1.0 White Iridescent udkommer den 1. maj på adidas’ egen hjemmeside, samt hos en række udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret om den nye colorway fra adidas eller andre kommende releases, ved følge med på vores Release Kalender. Hop også over og følg Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende vil opdatere dig om alt hvad der rører sig i sneakerverdenen.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.