Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Én af nyere tids mest højtyndede silhuetter fra Nikes arkiv, Air Huarache er omdrejningspunktet for brandets nyeste selv-snørende innovation: Nike Adapt Huarache. Vi klæder dig på før det officielle release den 13. september.

Skoen, der er Nikes fjerde, officielle model med ’self lacing tech’ kommer lige i hælene på Nike Adapt BB, der var skabt til basketball. Adapt Huarache er i stedet skabt til livsstilbrug, men har samme performance-orienterede teknologi.

Perfekt fit

Skoens snørebånd er nemlig udskiftet med elektroniske ”snørebånd”, som automatisk tilpasser sig din fod, så du altid er sikret et perfekt fit. Samtidig kan du styre snørebåndene fra en medfølgende app, som har en lang række smarte indstillinger – blandt andet kan du bede Siri om at spænde dine snørebånd, hvis du har en iPhone.

Mesh og LED-lys

Designmæssigt er skoens udtryk lige så futuristisk som den teknologi, den er udstyret med. Overdelen er udarbejdet i mesh og har en sokkelignende form, der tillader, at snørebåndene tilpasser pasformen. Som reference til den originale Air Huarache har den forskellige overlays, der også strækker sig ned over sålen, som er udstyret med LED-lys. Derudover finder du et Swoosh-logo i nærheden af skoens snude og “NIKE” skrevet på hælene.

Udkommer snart

Den nye Nike Adapt Huarache udkommer indledningsvist i to forskellige udgaver – ”White/Black” og ”Yellow”. Begge lander den 13. september hos Nike og udvalgte forhandlere – blandt andre END.

Find mere info om udgivelsen af Nike Adapt Huarache i vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, inspiration og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.