Releases

Release Dato: 17. februar 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ5773-001

Den 17. februar får du muligheden for at træde ind i fremtiden med Nike. Her har de nemlig officielt release på deres banebrydende nye basketball-sneaker, Nike Adapt BB.

Nike Adapt BB blev præsenteret i midten af januar og er det endelige produkt af splinterny innovation fra Nike, der tager ’auto lacing’-teknologien til helt nye højder. Adapt BB tager fat, hvor HyperAdapt 1.0 fra 2017 slap og er udstyret med bedre og mere robust-teknologi, der ikke bare tilbyder et smartere automatisk fit (der kan reguleres via en app) men også langt højere komfort.

Adapt BB har allerede ramt brædderne i NBA og er nu klar til at blive udbredt til resten af verden.

Foruden banebrydende teknologi har Adapt BB også et raffineret og futuristisk design, der emmer af både innovation og original Nike-DNA – du behøver således ikke være pro basketball-spiller for at bruge Adapt BB, der også imponerer som livsstilsko.

Læs vores detaljerede review af HyperAdapt BB her for flere detaljer, og se frem til, at den udkommer hos Nike i begrænset antal d. 17. februar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.