Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 21. december 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: BQ6924-001

Efter udgivelsen af to super unikke udgaver af Zoom Vomero +5 er Nike og Samuel Ross klar til at udgive næste del af deres prominente samarbejde. Denne gang har de haft fingrene i den model, der nok har indgået i allerflest samarbejder i år (og måske nogensinde) – nemlig Air Force 1 Low. Få alle detaljerne her.

Samuel Ross’ mærke, A COLD WALL er kendt for dets karakteristiske, dystopiske design-stil, og den har designeren, med stor succes, formået at overføre til Air Force 1 Low. Han har udskiftet modellens typiske læderoverdel med en dekonstrueret version bestående af ruskind og Flyleather uden syninger. Flyleather er Nikes nye, bæredygtige genbrugslæder, som brandet introducerede tidligere på året. Det har en let konstruktion og en elegant overfalde, og sammen med ruskindspanelerne bidrager det til et premium look – særligt i dette tilfælde, hvor læderet ikke er syet samen, og hvor Swoosh-logoet i stedet er stemplet ind i siden.

Den moderniserede version af Air Force 1 er komplimenteret med et utraditionelt snøresystem og ACW-branding på både pløs og snude, der i den grad fuldener skoens unikke udtryk.

Dekonstruerede designs har været den helt store dille inden for sneakers siden Virigl Abloh og Nike lancerede ”The Ten” sidste år, og med denne nye udgave af Air Force 1 fører Samuel Ross og Nike den sikkert med ind i 2019.

Vær klar, når A COLD WALL x Nike Air Force 1 Low ”Black” udkommer hos udvalgte forhandlere d. 21. december. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Endclothing


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.