Releases

Release Dato: 26. marts 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Sidste uge kunne athleisure-, tech-wear og sneaker-fans glæde sig over, at Nike og ACRONYM efter sigende har tre nye udgaver af deres populære Air Presto-design på vej. Nu er det desuden kommet frem, at duoen udgiver et nyt take på Nikes flamboyante VaporMax Flyknit Moc-model. Vi tager et nærmere kig på den nye silhuet her.

Errelson Hugh, der står bag ACRONYM, har flere gange samarbejdet med Nike og givet flere af sportsgigantens sneaker-modeller sit athleisure-twist. Det mest kendte eksempel er de tre førnævnte Air Prestos fra 2016, der havde et mellemhøjt snit, funktionelle lynlåse og en overdel konstrueret af læder, mesh og neopren.

Denne gang har Hugh haft VaporMax Moc i hænderne og givet den sit eget prægi samarbejde med Nikelab – Nikes premium-afdeling. Ligesom den originale består den af en Flyknit-overdel, hvor snørebåndene er skiftet ud med en elastik for højere komfort, bedre pasform og selvfølgelig, et unikt udseende.

I stedet for Nikes typiske, tonede design, er overdelen klædt i et monokromatisk, grafisk print og brandede overlays med Swoosh-logo og ”acronym dynamics”. Som kontrast er hælen og pløsen klædt i neon-grøn, hvilket giver den et afbalanceret og virkelig fedt udtryk. Dette forstærkes yderligere af Air-sålen, som denne gang kun er gennemsigt forrest på skoen, mens resten er i tonet hvid.

ACRONYM x NikeLab Air VaporMax Flyknit Moc udkommer hos Nike og udvalgte NikeLab-forhandlere snart. Så hold øje med forhandlersektionen nedenfor, hvor du kan finde direkte links, og hold dig klar, hvis du gør dig forhåbninger om at få fat i et par.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.