Releases

Release Dato: 20. september 2018
Pris: 1.650 DKK
Produktkode: Ukendt

Der har længe gået rygter om, at én af de mest eftertragtede Air Prestos ville vende tilbage her i 2018. Det ser nu ud til at blive en realitet, efter at der er dukket officielle billeder op af tre nye udgaver af Errelson Hughs ACRONYM x Nike Air Presto Mid-silhuet.

De tre første ACRONYM x Nike Air Presto Mid udkom tilbage i 2016, og selvom de i starten delte vandene, gik der ikke længe før de af rigtig mange blev anset som én af årets bedste sneaker-designs. Resell-priserne er siden steget til vejrs, og, foruden Virgil Ablohs Off-White Prestos er de i dag nogle af de mest eftertragtede Air Prestos.

Nu vender skoen tilbage i tre helt nye udgaver, og denne gang har Errelson Hugh skruet endnu mere op for farver og mønstre.

Racer Pink/Photo Blue/White/Black
Den første udgave, som uden tvivl er højdepunktet, er klædt i neon-pink, -gul og blå samt sort og hvid med det opsigtsvækkende A-mønster-grafik, som også var at finde på ACRONYMS Vapormax Moc, der udkom tidligere på året.

White/Dynamic Yellow/Black
Den anden model er klædt i en kombination af sort, hvid og neongul og er desuden udstyret med endnu mere iøjnefaldende grafik.

Cool Grey/Black
Denne grafik er også at finde på den tredje model, som dog er noget mere nedtonet med en farvekombination sort, hvid og grå.

ACRONYM x Nike Air Presto Mid 2.0 Pack udkommer i meget begrænset antal d. 20. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.