Releases

Release Dato: 26. april 2018
Pris: 2.050 DKK
Produktkode: AQ0996-007

Den 26. april lander andet kapitel i fortællingen om Errelson Hughs ninja- og western-inspirerede Vapormax Moc 2 i form af den ”Black/Volt” farvede udgave – ”The Illusional ’Ja”. Få alle detaljerne her.

Et af de klare højdepunkter fra årets Air Max Day var uden tvivl lanceringen af Nikes nyeste samarbejde med Errelson Hugh og hans brand, ACRONYM. Der er altid høje forventninger til nye udgivelser fra power-duoen, og denne gang skuffede de bestemt ikke. Med tre interessante, nye udgaver af Vapormax Moc 2 som omdrejningspunkt skabte Hugh og Nike-teamet en imponerende kampagne bestående af bl.a. minifilm og filmplakater med referencer til gamle Western-film og sågar en optræden fra John Mayer.

Selve skoene har ikke meget med gamle Western-film at gøre, men repræsenterer derimod Hughs fortsatte fascination af at skubbe grænserne for sneaker-teknologi og design. Frem for at klæde Vapormax Moc 2 i de typiske, nedtonede farvekombinationer, valgte han at dække den med et larmende camoflage-mønster, der både ligner A’er (for ACRONYM) og refererer til sneklædte bjergtoppe. Dette er blevet kombineret med hidsige neon-farver, som også er at finde langs hælen på alle tre udgaver.

Nummer to ud af de i alt tre Vapormax-designs, ”The Illusional ’Ja” (”Black/Volt) består af sorte og volt-gule farver, der både er at finde den vævede Primeknit-overdel, på hælkappen og i splatter-grafik på sålen, hvilket giver et frisk, men slim-lignende udtryk.

Den første ACRONYM x Nike Air Vapormax Moc 2 blev revet væk, og vi forventer, at det samme kommer til at gøre sig gældende d. 26. april, hvor ”Black/Volt” bliver udgivet hos Nike og udvalgte forhandlere. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.