Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Size? og adidas’ nye sneaker-samarbejde er en euforiserende drøm.

Den britiske sneaker-retailer, Size? – som også er tilstede på Strøget i København –­ er gået sammen med adidas om at udgive særlige udgaver af henholdsvis YUNG-1 og Falcon – to af det tyske mærkes mest populære, nye sneaker-silhuetter.

Rave-kultur

Size? har ladet sig inspirere af 90’ernes ”Acid House” musikgenre, der var med til at gøre rave-kulturen et fænomen. Det kommer til udtryk ved, at YUNG-1 og Falcon er klædt i en markant neongul farve, der indgår sammen med hvide, sorte og grå nuancer, således at farven får lov at tale sig eget sprog.

Retro-design

Den gule farve giver et psykedelisk udtryk, der i sandhed giver associationer til de farverige 90’eres rave-kultur, og forstærker de 90’er-retro-vibes, som i forvejen præger de to modeller, der bærer den samme, gamle Falcon Dorf-sål, men forskellige overdele.

Harmonisk samarbejde

Resultatet er således en harmonisk og, ikke mindst, super fed ’Size? exclusive pack’, der med garanti bliver eftertragtet – ikke mindst fordi de to sneakers kun kommer i meget begrænset antal og udelukkende i Size?’s forskellige butikker.

Standby

Der er endnu ikke sat en officiel udgivelsesdato på Size? og adidas’ nye ”Acid House” Pack, så hold øje med vores Release Kalender, så holder vi dig opdateret. Mens du venter, kan du tjekke et mere detaljeret review af skoene i videoen ovenfor.

Hold dig opdateret

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

GÅ TIL SIZE? HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.