Adidas
Sneakerworld Black Friday

Der er dukket nye billeder op af den sagnomspundne Adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost model, som førhen har haft release i tide og utide, og som forsvinder rigtig hurtigt fra hylderne, grundet det lave antal, som bliver sat til salg. Denne gang er modellen dukket op i en ny “Grey Camouflage” udgave der, ligesom de foregående modeller, er inspireret af Adidas’ traditionelle fodboldstøvler.

Det betyder, at Adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost Grey Camouflage kommer med en slank laceless overdel udarbejdet i Primeknit, som er med til at holde vægten på skoen nede, men samtidig bibeholde den gode pasform og komfort. Skoen kommer i en lækker lys grå farve på overdel, hvortil man finder de tre ikoniske striber på siden af skoen i en kontrast grå farve, samt det grå camouflage mønster på hælburet. Som altid sidder sneakeren på en Boost mellemsål i fuld længde, der sikre de bedste forudsætninger for komforten ved både løb og gang.

Adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost Grey Camouflage har endnu ikke en release dato. Så hold øje med vores release kalender, hvor vi løbende holder jer opdateret med alle de nyeste releases. Det forventes at prisen på sneakeren bliver 1.599 DKK, ligesom de foregående releases.

GÅ TIL RELEASE KALENDERENAdidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost “Grey Camouflage”

Farve: Solid Grey/Camouflage
Model: –
Release dato: Ukendt
Pris: 1.599 DKK

Modtag release datoer, tidspunkter, direkte links og meget mere på mail ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

TILMELD NYHEDSBREV

Få direkte links til de populære releases i dit newsfeed, meld dig ind i gruppen “Sneaker Release Calendar” på Facebook.

BESØG GRUPPEN