Releases
A Ma Maniere Jordan 3

Release Dato: 22. maj 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DH3434-110
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

A Ma Maniere fra Atlanta har længe været blandt de mest populære modebutikker i USA, hvor de har båret sig frem på høj kvalitet og eksklusivitet. Brandet har i alt tre butikker i hele USA, med indretninger der er inspireret af den parisiske kultur, hvilket man også kan se i deres eget brand og collabs. Selvom brandet ikke har været involveret i mange collabs, har de alligevel formået at designe sneakers, der alle har været en succes. Det seneste collab med Nike var på en Air Force 1, der fik navnet ’Hand Wash Cold’ og var begrænset til et parti på 989. Et så begrænset kan vi dog heldigvis ikke se frem til, når deres nye collab med Nike udkommer.

Det nye collab har fået navnet A Ma Maniere x Nike Air Jordan 3 White Grey, og der er tale om en sneaker, der kan gå hen og blive et af årets bedste releases trods sit simple design. Skoens overdel består at hvidt læder og gråt, groft suede, der både står i kontrast til hinanden i materialerne og farverne. Det hvide læder bruges på det meste af skoens overdel, hvor det dækker skoens tåpanel, midterpanel og flap. Det grå suede bruges derimod på skoens toe guard, eyestay, heel guard og ankelpanel. Det klassiske hællogo er lavet i sandfarvet TPU, og samme farver går igen på skoens midtersål, hvorpå der også er placeret et mørkt panel i violet ore, der skiller sig ud fra resten af skoens lyse farver.

I mange tilfælde bliver Nikes Air Jordan 3 overset, da der omkring den findes nogle af de mest ikoniske sneakers. Samarbejdet mellem Nike og A Ma Maniere er dog med til igen at placere den klassiske sneaker på verdenskortet. Den rå stil det parisisk-inspirerede brand er kendt for, ses også tydeligt i det nye collab, som vil stå tilbage som et af årets hidtil flotteste releases fra Jordan-brandet.

A Ma Maniere x Nike Air Jordan 3 White Grey udkommer den 22. maj på Nikes egen hjemmeside og hos enkelte udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med eventuelle ændringer og meget mere, da et så specielt og eksklusivt collab forventes at blive udsolgt hos samtlige forhandlere. Du kan også lade os gøre arbejdet for dig og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi giver dig alle de seneste nyheder og rygter.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: Raffle

Gå til Foot District

ONE BLOCK DOWN
Tidspunkt: Raffle

Gå til One Block Down


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.