Releases

Release Dato: 9. marts 2018
Pris: 1.850 DKK
Produktkode: AJ7291-001

Der er lagt op til et brag af en Air Max Day i år, hvor Nike står klar en række ekstremt opsigtsvækkende nye udgivelser, der kommer til at dominere hele marts måned. Foruden Sean Wotherspoons Air Max 1/97 og Virgil Ablohs to nye Off-White VaporMax har Nike også en opdateret VaporMax på vej sammen med en håndfuld nye hybrid-modeller. Den mest opsigtsvækkende af dem er uden tvivl Air Vapormax 97, som Nike udgiver i den klassiske ”Japan” colorway. Den tager vi et nærmere kig på her.

Den førnævnte Sean Wotherspoon Air Max 1/97 er, som navnet antyder, en hybrid-sneaker, der består af sålen fra Air Max 1 og sålen fra Air Max 97. Skoen udkom i begrænset antal sidste år og blev enormt hypet. Den hype ser det ud til, at Nike har ladet sig inspirere af. Siden har de nemlig løftet sløret for forskellige nye hybrid-designs – blandt andet Vapormax Plus, Air Vapormax 95, Skeptas Air Max 97/BW og selvfølgelig den nye Vapormax 97, som har fået mest opmærksomhed.

Air Max 97 er én af de mest populære Air Max-silhuetter, og kombineret med den banebrydende Vapormax-sål, som Nike præsenterede ved sidste års Air Max Day, får den et helt nyt og super futuristisk udtryk, som virkelig komplimenter den 20 år gamle model.

At den så udkommer i en original ”Japan” colorway, som består af sort, metallic og neon-grøn, skader bestemt ikke.

Air Vapormax 97 ”Japan” bliver udgivet d. 9. marts hos Nike. Find direkte links nedenfor, og hold øje med vores store Release Kalender for flere releases i forbindelse med Air Max Day. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.