Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Ny Ozweego-sneaker, samarbejde med BAPE, flere 4D-modeller og meget mere.

I løbet af ugen er der lækket billeder og info om en håndfuld spændende sneaker-nyheder fra adidas. Vi har samlet dem alle og giver dig her det fulde overblik.

Chaos

Vi lægger ud med billeder af en splinterny model, som det tyske brand har givet navnet ”Chaos”. Skoen har et tydeligt retro-præg og hopper således med på den bølge af chunky sneakers, som adidas har haft stor succes med i år. Release-datoen er ukendt, men i følge @py_rates kommer den kun til at koste 75 Dollars.

Ozweego 2019

Vi bliver i samme boldgade med nyheden om, at adidas har valgt at modernisere deres klassiske Ozweego-silhuet. Modellen, som er blevet kendt med Raf Simons’ designer-udgave, har ikke set dagens lys i flere år, men lander i minimum fire farver i 2019.

Yung-96 Chasm

Adidas udvider desuden deres Falcon-familie med endnu en YUNG-sneaker. Denne har fået navnet YUNG-96 Chasm og har den efterhånden velkendte Falcon-sål med en bølge-inspireret, panelleret overdel. De udkommer næste år med en pris på 100 Dollars.

Super Z

En anden retro-inspireret model, men med et mere moderne præg, som adidas har på vej, er Super Z. Den har en overdel inspireret af Stan Smith og Continental, men med lynlås i stedet for snørebånd og en tyk, ny sål.

Supercourt 90s

En anden ”super” nyhed fra adidas er Supercourt 90s. Ligesom Super Z har den en overdel inspireret af Stan Smith og Continental, men med en tyk, chunky sål og flere paneler på overdelen, der giver den det chunky retro-look, som er så efterspurgt i øjeblikket.

4-D Run

Foruden alle disse retro-udgivelser har adidas også mere futuristiske modeller på vej næste år. Eksempelvis udvider de deres 4D-linje med en ny model ved navn 4-D Run. Efter sigende bliver den mere tilgængelig end de foregående 4D-udgivelser. Hvordan den præcist ser ud vides ikke, men den kommer i ”Black/White”, ”White/Black” og ”White/White”.

BAPE x NBHD x adidas NMD Stlt og POD 3-1

Sidst, men bestemt ikke mindst, er adidas efter sigende gået sammen med A Bathing Ape og NEIGHBORHOOD om at udgive eksklusive udgaver af henholdsvis POD 3-1 og NMD Stlt (Stealth). Begge udkommer i løbet af 2019 i begrænset antal.

Hold dig opdateret

Hold øje med Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder fra adidas, og tjek vores Release Kalender for de nyeste udgivelser.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.