Releases

Release Dato: 23. april 2020
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: EG6264
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Efter en række mere farverige releases af adidas’ 4D Run 1.0, blev vi tidligere introduceret til en black/white colorway. Nu følger adidas så op med endnu en colorway af samme farver, men omvendt, så er den nye colorway domineret af den hvide farve.

adidas 4D Run 1.0 White/Blacks overdel er lavet i helt hvid syntetisk tekstil, hvor der forskellige steder er blevet lavet hvide mærker, der gør at man kan ane det samme mønster, som er blandt den populære løbeskos kendetegn. Det eneste på skoen der ikke er hvidt, er skoens genkendelige heel mold, ydersål og de klassiske tre striber på skoens side. Dertil er skoen blevet udstyret med den oprindelige askegrønne 4D midtersål. Som en lille detalje, så er adidas-logoet på skoens hæl, lavet i guld.

Skoens overordnede design skaber klare associationer til den oprindelige hvide og sorte colorway på adidas Superstar, der i år har sit 50-års jubilæum. Med den hvide overdel, tre sorte striber og et adidas-logo i guld, fremstår den nye som et symbol på en koalition mellem fortiden og fremtiden.

Den nye adidas 4D Run 1.0 White/Black udkommer den 23. april på adidas’ egen hjemmeside, samt hos en lang række forhandlere. Hvis du vil vide mere og holde dig opdateret om skoen eller andre kommende releases, så hop over på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende vil holde dig opdateret om nye releases, rygter og de bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til AFEW Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.