Releases

Release Dato: 27. februar 2020
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: FW6839

adidas’ 4D-såler er for tiden en af de mest spændende og populære teknologier, når man taler om løbesko og sneakers. Skoene med den unikke 4D-printede design står som nogen af de bedste løbesko og sneakers på markedet, når det kommer til komfort. Grundet populariteten omkring skoen og dens teknologi, har februar måned introduceret os til to opdaterede versioner af en adidasmodel med 4D-såler, nemlig adidas 4D Run 1.0 i Signal Coral og i Black Coral.

Midtersålen på den nye adidas 4D Run 1.0 Orange/Black har en fået ordentlig make-over og er her lavet i helt sort. Dette står i stærk kontrast til tidligere 4D-modeller, der alle har haft en askegrøn midtersål. Skoens overdel er hovedsageligt bestående af cloud white adidas Primeknit, hvor der er printet et mønster i en bleg orange farve eller signal coral.

Den sorte farve fra sålen går igen flere steder på skoen, hvor den ses på både de tre klassiske striber, samt på skoens lining, heel mold og snørebånd. Skoens tunge er også lavet i adidas Primeknit, hvorpå der er et ternet sort og hvidt mønster.

Samspillet mellem de lyse orange, hvide og sorte farver, skaber en flot og farvestrålende sneaker, der ikke kun vil fungere som løbesko. Dertil spiller det ternede mønster på skoens tunge også fint sammen med det printede orange mønster på skoens overdel.

adidas 4D Run 1.0 Black Coral udkommer sammen adidas 4D Run 1.0 Signal Coral på adidas’ egen hjemmeside og hos en række forhandlere, den  27. februar. Hvis du vil vide om de nye 4D-modeller eller generelt bare holde dig opdateret om andre kommende sko, så tjek vores Release Kalender for mere info. Følg også Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret med alle de nyeste rygter, releases og tilbud.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 09:45

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.