Releases

Release Dato: 9. april 2020
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: EG6247
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Vi er tidligere i år, af flere omgange, blevet introduceret til adidas’ nye løbesko 4D Run 1.0, i forskellige colorways, der alle har haft en del iøjnefaldende farver. Nu kan vi så se frem til en mere ”rolig” colorway af den populære løbesko, nemlig sort og hvid.

Adidas 4D Run 1.0 Black/White er skoen til masserne. Uden kraftige farver, som ellers kunne skræmme en del mennesker væk, udkommer den nye sko i en kombination af sort, grå og hvid. Selvom det ikke er en specielt modig colorway, så har adidas alligevel formået at lave en helt unik sko, med et flot og strømlinet design. Ligesom det har været set på tidligere modeller, så er skoen udstyret med en helt sort 4D-sål og ydersål, samt sort lining, snørebånd. Derudover er skoens overdel domineret af en grå farve, med et sorte mønster, der skaber en forbindelse mellem skoens farver.

En fed farvedetalje på skoen, er klart den hvide farve, der skaber en kontrast på den ellers grå og sorte sko. Den hvide farve ses både på skoens tre klassiske striber, men også på skoens heel mold. Yderligere som en lille detalje, så er adidas-logoet på skoens hæl og tunge, begge farvet i guld, hvilket skaber klare associationer til adidas’ Superstar, der i pr har 50-års jubilæum.

Den nye Adidas 4D Run 1.0 Black/White udkommer på adidas’ egen hjemmeside og hos en række forhandlere, den 9. april. Imens du venter på den nye colorway, kan du gå ind på vores Release Kalender, og holde dig opdateret med andre kommende releases. Følg også Sneakerworld på Instagram og Facebook, hvor vi løbende deler de nyeste rygter og bedste tilbud fra Sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.