Releases

Release Dato: 14. september 2019
Pris: 2.300 DKK
Produktkode: EF9624

Adidas’ prominente ZX 4000 4D-model, der er en moderniseret opdatering af den klassiske ZX 4000-runner fra 1989, vender tilbage i en ny interessant udgave –  ”I WANT, I CAN”.

Skoen udskifter den traditionelle ”Three Stripes” branding på ydersiden med iøjnefaldende bogstaver ”I WANT, I CAN”, hvilket er en hyldest og direkte reference til det originale kampagneslogan bag ZX-linjen. Bogstaverne er udarbejdet i rød på højre fod og blå på venstre fod, mens resten af skoen er holdt i grå nuancer – med undtagelse af den innovative 4D-sål, som forbliver ”Aero Green”.

Alt i alt har den nye udgave af adidas ZX 4000 4D et super fedt design, der både omfavner klassisk og nyt. Den udkommer hos udvalgte forhandlere den 14. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, restocks, inspiration og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.