Releases

Release Dato: 27. februar 2020
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: FW1233

Den nye adidas 4D Run 1.0 er spået til at blive en af fremtidens mest populære løbesko. Modellen kommer nu i en ”Signal Coral”-colorway, og med sit innovative design kan denne sneaker også bruges som en hverdagssko. Sneakeren er nemlig udstyret med ekstra komfort i mellemsålen i form af 4D-modellens signatur mellemsål, som er 3D-printet.

Overdelen består af Primeknit, som er holdt i hvid, mens hoveddetaljen på skoens øvre er adskillige små sorte firkanter, som starter ved hælen og smyger sig op til pløsen, henover midten og slutter ved snuden. Brandets tre striber optræder på både inder- og yderside og kommer i en sort farve, mens en lysegrå halvgennemsigtig overlejring ved snuden danner et camouflagelignende mønster. Et sort panel ved hælen matcher de tre striber på siden, mens farven fra den koralfarvede hælklemme går igen ved brandingen på pløsen og forsyner skoen med et farverigt touch.

Modellen kommer med den innovative 4D-mellemsål, som er printet ved hjælp af adidas’ avancerede Digital Light Synthesis-teknologi. Mellemsålen er holdt i den klassiske lysegrønne farve, og gitterstrukturen yder støtte og støddæmpning til skoen. Derudover er det også den letteste udgave af 4D-skoene nogensinde på grund af 3D-printteknologiens konstante udvikling.

adidas 4D Run 1.0 “Signal Coral” udkommer den 27. februar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Rezet Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.