Nike
Air Force 1 Hvid reflekser
Skrevet af: Joakim Jaenicke Løper // Instagram
Reklame for: Nike

Siden tilgangen af sneakerboots, har efteråret og vinteren uden tvivl været Nikes sæsoner og hvert år kommer der nye kollektioner, der skubber grænserne for skoenes praktikaliteter. Den innovative tilgang gør, at mange sneaker-elskere kan gå rundt i det bedste fodtøj året rundt.

En af de modeller der oftest går igen, når Nike designer fodtøj til de kolde perioder, er den alsidige Air Force 1, der allerede i år er udkommet i en vind- og vandafvisende udgave lavet af Gore-Tex®. Nike følger nu op med to reflekterende colorways, der er lavet i samarbejde med 3MTM.

To nye colorways

De to nye Air Force 1 3MTM udkommer i modellens mest ikoniske colorways, sort og hvid, og hylder dermed skoens lange historie. Gældende for begge sko er, at de er lavet i læder og swoosh-logoerne er er lavet i sølvfarvet læder. Tungelogoet er også lavet i samme sølvfarvet læder, hvor man har erstattet det ikoniske Air Force 1-logo med et Nike 3M-logo.

Der hvor 3MTM kommer ind i billedet er i forbindelse med skoens meget markante hælpanel, der er delvist dækket i et reflekterende materiale med et geometrisk bikubemønster, lavet af 3M. Selve skoens hæl, der opdeler de to reflekterende paneler, er lavet i sølvfarvet læder, hvor syningerne laver et zigzag-mønster.

Lav din egen version

Hvis man er den type, der gerne vil skille sig ud fra masserne, så har man også muligheden for, at lave sin egen Air Force 1 3M TM med Nike By You. Der er dog en lille forskel, hvor skoens sidepaneler kan laves i 3MTM’s thinsulate-materiale der holder foden varm i de kolde perioder.

Udover det isolerende materiale, så er der også mulighed for, at vælge reflekterende materialer på mange forskellige paneler, samt et virvar af farver. Du kan dermed designe og realisere dine egne idéer, og går vinteren i møde med en af årets bedste outdoor sneakers.

Release Dato

Du kan allerede nu finde de to colorways af den nye Nike Air Force 1 3M TM og Nike By You-versionerne inde på Nikes egen hjemmeside. Så hvis du står og mangler en varm og holdbar sneaker, samtidig med, at du bliver set i vintermørket, er det nye samarbejde mellem Nike og 3M TM det helt rigtige valg. På vores Release Kalender kan du finde andre kommende releases, og ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, får du de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.