Releases

Release Dato: 16. januar 2020
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: CD0113-400

I december blev et samarbejde mellem Travis Scott og Nike afsløret. Det var med modellen Nike Air Max 270 React ”Cactus Jack”, som med sine dristige og bølgende detaljer overraskede mange. 

Nu er det kommet frem, at det ualmindelige design ikke var en engangsforestilling, men at silhuetten derimod er blevet til en helt ny model kaldet Nike Air Max 270 React ENG. Og nu er endnu en ny sneaker med et farvestrålende design på vej, og den har fået navnet Nike Air Max 270 React ENG “Laser Blue”.

Overdelen er centreret omkring bølgede, nærmest hypnotiserende detaljer, som skifter mellem gult mesh-materiale og TPU-overlejringer, som primært er holdt i nuancer af pink. Overlejringerne er dog ikke blot pink, men også tilsat detaljer af graduerende fade, som går over i en lys blå farve. Samme aquablå farve pryder sneakerens snøresystem og snude. Skoens pløs er holdt i en dyb sort farve, som står i kontrast til skoens ellers sprudlende udtryk. Et lille hvidt swoosh-logo er printet på siden og matcher snørebåndet. 

Endelig består mellemsålen af hvidt React-skum, mens en transparent 270 Max Air-enhed er tilføjet ved hælen. En aquablå ydersål i gummi fuldender sneakerens farverige udtryk.

Nike Air Max 270 React ENG “Laser Blue” udkommer den 16. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

APHRODITE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Aphrodite

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

REZET STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Rezet Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.