New Balance
On feet New Balance 2002R
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram
Reklame for: JD Sports

Selvom det varmere vejr stadig hænger i med næb og klør i Danmark, så er sommeren på retræte, og tiden med de hvide sneakers skal snart skiftes ud med de mørkere og mere modstandsdygtige colorways.

Heldigvis har New Balance for nyligt lanceret en ny 2002R silhuet, som kommer i den perfekte efterårs- og vinter farvekombination. Den nye New Balance 2002R “Grey/White”, som lige nu er tilgængelig hos sneakerkæden, JD Sports, kommer med en overdel bestående af åndbart mesh og slidstærkt læder – alt sammen indpakket i afdæmpede grå og brunlige nuancer.

2002 Grey
Den mest alsidige sneaker lige nu

I mellemsålen finder vi den lovpriste ABZORB teknologi, som med sin eminente stødabsorbering skaber komfortgrundlaget for en af de mest alsidige sneakers på markedet lige nu. Som sammenkobling mellem ydersålen og mellemsålen har vi New Balances “Stability Web” teknologi, der, sammen med den skridsikre gummisål, sørger for at få dig sikkert frem i alt slags vejr.

Sneakeren kan nu fås hos JD Sports. Men størrelserne er allerede begyndt at sælge ud.

new balance 2002
Hold dig opdateret på kommende releases

​​I vores Release Kalender holder vi dig opdateret på kommende New Balance 2002R releases, samt andre kommende udgivelser hos JD Sports. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

2002R Grey Brown

Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.